Mis het niet! Dit is waarom je vandaag nog lid moet worden van Amazon Prime Video.

Wat is Amazon Prime Video?

Amazon Prime Video is een streamingdienst van het bedrijf Amazon. Met Amazon Prime Video kun je onbeperkt films, series en tv-programma’s kijken via internet. Je hebt hiervoor een abonnement nodig dat deel uitmaakt van het Amazon Prime-lidmaatschap. Naast Prime Video, biedt Amazon Prime ook andere voordelen zoals gratis verzending, toegang tot Prime Music en Prime Reading.

1 maand gratis? Pak nu je kans en klik hieronder op de banner en profiteer van een maand lang gratis prime video.

Amazon prime video

Features and Benefits of Amazon Prime Video

Een van de belangrijkste kenmerken van Amazon Prime Video is de uitgebreide collectie van films, series en tv-programma’s. Het aanbod is zeer divers en er is voor iedereen wel iets te vinden. Daarnaast kun je via Amazon Prime Video ook live sportwedstrijden bekijken, zoals de Engelse Premier League. Een ander groot voordeel is dat je de content in HD of zelfs 4K-kwaliteit kunt streamen. Dit zorgt voor een geweldige kijkervaring. Een ander voordeel is dat je offline kunt kijken, dus zonder internetverbinding. Hierdoor kun je onderweg ook genieten van je favoriete films en series.

Amazon Prime Video vs andere streamingdiensten

Amazon Prime Video concurreert met andere streamingdiensten zoals Netflix en Disney+. Het grote voordeel van Amazon Prime Video is dat het deel uitmaakt van het Amazon Prime-lidmaatschap. Hierdoor kun je niet alleen films en series kijken, maar ook profiteren van andere voordelen van Amazon Prime. Een ander voordeel is dat Amazon Prime Video exclusieve content biedt die alleen beschikbaar is op deze streamingdienst. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van populaire series zoals The Marvelous Mrs. Maisel en Tom Clancy’s Jack Ryan.

Amazon Originals: Top Shows en Films om te Kijken

Een van de grootste voordelen van Amazon Prime Video is de exclusieve content die beschikbaar is op de streamingdienst. Deze exclusieve content staat bekend als Amazon Originals en omvat een groot aantal topshows en -films. Enkele van de meest populaire Amazon Originals zijn The Marvelous Mrs. Maisel, The Boys en Bosch. Andere populaire titels zijn The Grand Tour en The Man in the High Castle.

Hoe meld je je aan voor Amazon Prime Video?

Om je aan te melden voor Amazon Prime Video, heb je een Amazon Prime-lidmaatschap nodig. Dit kost € 2,99 per maand en biedt toegang tot de volledige collectie van Amazon Prime Video, evenals andere voordelen zoals gratis verzending en toegang tot Prime Music en Prime Reading. Om je aan te melden voor Amazon Prime, kun je de Amazon-website bezoeken en de instructies volgen.

Tips voor het optimaal gebruik van Amazon Prime Video

Als je optimaal wilt profiteren van Amazon Prime Video, zijn er een paar tips die je kunnen helpen. Ten eerste is het de moeite waard om de zoekfunctie te gebruiken om de content te vinden die je wilt zien. Ten tweede kun je gebruik maken van de mogelijkheid om content offline te bekijken, zodat je ook zonder internetverbinding kunt kijken. Ten derde is het een goed idee om de exclusieve Amazon Originals te bekijken, omdat deze titels alleen beschikbaar zijn op Amazon Prime Video. Ten slotte kun je de app downloaden op je smartphone of tablet, zodat je ook onderweg kunt genieten van je favoriete series.